Interview Business Class - RTL7

Monique-Velzeboer-business-class-feb-20149 februari 2014

Met de voormalig shorttrackster spreekt Harry Mens over de Olympische Spelen in Sotsji. Monique behaalde zelf in 1988 op de Olympische Spelen in Calgary een gouden, zilveren en bronzen medaille.

bekijk de uitzending

Portretten die het hart raken

portretten-die-het-hart-rakenLeven
16 november 2012

 

Onze visuele missie

thumb publicatie-iederkindisdemoeitewaardAls wij, fotografe Monique Velzeboer, art director Erma Rotteveel en columnist van vrouwenblad Libelle Wieke Biesheuvel, terugdenken aan de kinderen die we hebben gefotografeerd en geïnterviewd, dan herinneren we ons meteen weer hoeveel plezier de kinderen hadden op de dag van de fotoshoot ondanks de tegenslag in het dagelijkse leven. Al weer 10 jaar werken wij met veel plezier voor Stichting Liliane Fonds.

Benieuwd naar de achterliggende gedachtes?

Art & Antiques Fair

Al jaren is het Liliane Fonds vertegenwoordigd met Monique Velzeboer Foundation foto's op de Art & Antiques Fair te Rosmalen.
VisionsPictures tekende voor de video die de boodschap van de foto's ondersteund.
Een inspirerende kunstbeurs met o.a. middeleeuwse kunst, barok, renaissance, moderne en hedendaagse kunst.

Liliane Fonds op Art & Antique Fair 2011

Van 16 tot en met 25 april 2011 a.s. vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de 45ste Art & Antiques Fair plaats. Er is een geweldig deelnemersveld, er zijn unieke tentoonstellingen, rondleidingen en een lezingenprogramma. Ook u bieden wij, op onze speciale avond, de gelegenheid om aan een rondleiding deel te nemen.

Het Liliane Fonds heeft een speciale ruimte, beschikbaar gesteld door de Art & Antique Fair. De Monique Velzeboer Foundation vertoont hier prachtige foto’s. Foto’s van kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden die op een bijzondere manier in beeld gebracht worden.Wanneer u mee doet met de loterij in de Liliane Fonds stand maakt u kans om eigenaar te worden van de foto ‘het meisje met de parel’.

Liliane Beeldenparade

Van 10 tot en met 27 juni 2010 is ’s-Hertogenbosch het decor van de Liliane Beelden Parade. Nationale en internationale kunstenaars presenteren hun werk ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Liliane Fonds. De Liliane Beelden Parade is met ongeveer 200 beelden één van de grootste buitenexposities ooit gehouden in Nederland. Voor deze gelegenheid wordt het bekende stadsplein, de Parade, samen met het Theater aan de Parade omgetoverd tot een tuin in Italiaanse sferen. De Beelden Parade wordt mogelijk gemaakt door sponsors zoals Rabobank Nederland.