thumb foto-expositie-mvfMonique Velzeboer fotografeerde 10 jaar lang Nederlandse sporters en kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. Deze krachtige, vrolijke portretten werden tot en met 2013 uitgegeven in de vorm van wenskaarten en kalenders t.b.v. het Liliane Fonds.

Een deel van deze bijzondere portretten is ook afgedrukt op dibond (geplexificeerd)(formaten van 40 x 60 cm tot 125 x 125 cm). Deze zijn nu te huur in de vorm van een foto-expositie. Ook is het altijd mogelijk om een of meerdere foto’s aan te kopen.

Foto-expositie

Bent u op zoek naar een tijdelijke, bijzondere aankleding van uw bedrijfsruimten? Of naar een uniek programmaonderdeel van uw opening, jubileum of andere bijzondere bedrijfsgebeurtenis?

Monique Velzeboer stelt met veel plezier uit haar rijke fotoarchief een expositie voor u samen. Rondom een bij uw bedrijf, instelling of vereniging passend thema. Zoals bijvoorbeeld Holland, Happy Faces, MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen), goud of durven dromen.

Ook begeleidt zij de uiteindelijke opbouw van uw expositie. Zodat de gekozen portretten in de expositieruimte volledig tot hun recht komen.

Organisaties die u voorgingen zijn onder andere rijksmuseum voor Volkenkunde, het Spant, WTC schiphol, Art & Antique Fair, Holland Heineken House, Wellness center Azzuro en revalidatiecentrum Rijndam.

 

 

Losse verkoop portretten

Bent u op zoek naar een waardevol relatiegeschenk. Of naar een bijzondere permanente aankleding van uw bedrijfs- of verenigingsruimte? Het is altijd mogelijk om een of meerdere door Monique Velzeboer gemaakte portretten aan te schaffen.

De portretten worden geleverd op dibond (geplexificeerd) in ieder gewenst formaat.

meer informatie over verkoop en verhuur

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen vrijblijvend contact op met Monique Velzeboer

monique@velzeboer.com of

06 – 28 63 18 16.

Een deel van de opbrengsten komt ten goede aan het Liliane Fonds.

voorbeeldserie happy faces